دستگیری ۴۰ دختر و پسر در مهمانی شبانه ارومیه
- Details
- Created on Sunday, 25 December 2016 19:00
There was a problem loading image /home/ayahra/ayahra.org/images/bazdasht-party-mehmoni-300x191.jpg
There was a problem loading image /home/ayahra/ayahra.org/images/bazdasht-party-mehmoni-300x191.jpg
در ادامه موج برخورد با برگزاری مهمانی های خانگی ۴۰ دختر و پسر در یک پارتی شبانه در ارومیه دستگیر شدند.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از رکنا، فرمانده انتظامی ارومیه گفت: “درپی اخذ گزارش با مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ مبنی بر برگزاری مراسم شبانه پارتی در یکی از محلات ارومیه، عوامل انتظامی دراسرع وقت وارد عمل شده و ۴۰ نفر را دستگیر کردند”.
لازم به ذکر است حسن روحانی، رییس جمهور ایران روز اول اردبیهشت ماه ۱۳۹۵ گفته بود: «حق نداریم در زندگی خصوصی و عمومی مردم دخالت کنیم.» او همچنین گفته بود: «آزادی مردم با آیین نامه و سلیقه افراد و برخی دستگاه ها نمی تواند محدود شود و آزادی مردم به غیر از قانون با هیچ چیز دیگری محدود نمی شود و حتی دولت و قوه قضاییه هم نمی توانند مردم را محدود کنند و فقط قانون می تواند چارچوب هایی در این زمینه داشته باشد.»
رییس جمهور ایران همچنین روز هشتم تیرماه در سخنرانی خود گفته بود: «مردم باید احساس کنند که به حقوق عمومی و آزادی آنها احترام گذاشته می شود و یکی از وظایف قوه قضاییه که در قانون اساسی بر آن تصریح شده است، احیای حقوق عامه مردم و گسترش عدل و آزادی است.»
هرانا
Latest News
Reports
Newsletter
Visitors Counter
![]() | Today | 1613 |
![]() | Yesterday | 3292 |
![]() | This_Week | 28160 |
![]() | This_Month | 31511 |
![]() | All_Days | 7845117 |