Newsletter

captcha

Top Panel

براساس دستور دادستانی تهران؛ روزنامه روزان توقیف شد

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image /home/ayahra/ayahra.org/images/Roozan-newspaper-saham-news.jpg
There was a problem loading image /home/ayahra/ayahra.org/images/Roozan-newspaper-saham-news.jpg

 روزنامه روزان به دلیل انتشار ویژه نامه آیت الله منتظری، -مرجع تقلید و فقیه منتقد حکومت جمهوری اسلامی- با دستور دادستانی تهران توقیف شد.Roozan-newspaper-saham-news.jpg

 

 به گزارش سحام، در نمابر دادستانی که خطاب به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ارسال و رونوشت آن به دفتر روزنامه روزان فرستاده شده است، به مطلب و شماره روزنامه ای که حساسیت دادستانی تهران را برانگیخته، اشاره ای نشده است.

در همین حال مدیر مسئول روزنامه روزان ضمن تایید این خبر افزود: طی تماسی که با معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی داشته، وی اظهار کرده که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با توقیف روزنامه روزان موافق نبوده است و احتمالا موضوع به مطالب روزان مورخ روز شنبه ۲۹ آذرماه بوده است.

لازم به ذکر است روزنامه روزان در شماره روز شنبه خود، مطالبی به مناسبت پنجمین سال درگذشت آیت الله منتظری مرجع تقلید محصور و منتقد حکومت جمهوری اسلامی درج کرده بود.

سحام نیوز

 

 

 

 

 

BalatarinFacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixx

Newsletter

captcha

Visitors Counter

8167835
TodayToday1661
YesterdayYesterday5327
This_WeekThis_Week27867
This_MonthThis_Month79213
All_DaysAll_Days8167835