زلیخا موسوی٬ مادر حسین رونقی ملکی، فعال حقوق بشر و وبلاگنویس زندانی، با تداوم بیتوجهیها به وضعیت جسمانی فرزندش در زندان از روز ۲۹ مرداد اعتصاب غذای نامحدود خود را آغاز کرده است.![]()
حسین رونقی ملکی که در روزهای گذشته بدلیل اعتصاب غذا دچار خونریزی کلیوی و گوارشی شده است، امروز٬ پنجشنبه٬ ۳۱ مرداد ۹۲ مرداد چهاردهمین روز اعتصاب غذای نامحدود خود را سپری میکند.
زلیخا موسوی هفته گذشته اعلام کرده بود که اگر دادستانی و مسئولان قوه قضائیه همچنان به شرایط بد جسمی فرزندش بیتوجهی کنند و بخواهند او را همچنان با این شرایط در زندان نگه دارند ظرف چند روز آینده دست به اعتصاب غذا خواهد زد.
وی گفته بود: “شاید اینگونه صدای ما را کسی بشنود.”
حسین رونقی ملکی که پس از بازداشت مدت ۱۳ ماه را در سلولهای انفرادی و تحت فشار شدید جسمی و روحی بهسر برده است، از بیماریهای مختلفی از جمله مشکلات حاد کلیه، پروستات و خونریزی معده رنج میبرد.
وی از بازداشتشدگان پس از انت